Våra resor

New york

Så mycket intryck i staden som aldrig sover. Senaste besöket försökte vi verkligen bara gå omkring för att insupa New yorks puls. Kameran är med hela tiden för att skapa minnen och motiv. Vi hoppas att känslan vi hade i New york följer med upp på väggen som poster från oss. 

Se våra poster på New york 

Åre

Vi är ofta i Åre. Det är så fantastiskt och vi hittar ny motiv varje gång. Våra resor dit har verkligen gått från att fokusera på skidåkning till att upptäcka nya platser och härliga fjäll. Kommer man iväg lite från all hets så finns det så mycket lugn och härlig natur. Hoppas någon känsla passar dig också! 

Se våra poster på svenska fjällen


Gröna Lund

Stockholm

Stockholm, vår fantastiska huvudstad. Här går det hitta känsla och motiv för fotokonst dag som natt. Vattnet, livet och pulsen. Vi ger oss ofta ut på kvällen för att hitta nya känslor till våra motiv. Gröna lund, hur skön känsla förmedlar inte det?  

Se våra poster på Stockholm

Island

Vi åkte på en dedikerad fotoresa till denna magiska ö Island. Det är svårt att fånga alla känslor som man känner. Allt är så onaturligt (eller ja, naturligt?). Iaf, vi fångade lite motiv som vi vill dela med oss av. Garantera hittar vi inte det här någon annanstans i världen! 

Se våra poster på Island

0